Aanbiedingen reizen Europa Azië Amerika Afrika

Over ons

RSD-Belgium SA – dicht bij de klant

RSD België SA ofwel RSD, werd opgericht in 2009.

Als middelgrote toeristische onderneming is RSD actief in heel Europa en heeft nu meer dan 800 medewerkers.

RSD is gespecialiseerd in educatieve reizen en ontspanningsreizen en wordt beschouwd als een van de grootste aanbieders van studiereizen in Europa!

De verkoop van reizen vindt voornamelijk rechtstreeks en in samenwerking met bekende kranten, tijdschriften en postorderbedrijven plaats en op persoonlijke aanbeveling van tevreden klanten. Vanwege de uitzonderlijk hoge klanttevredenheid met een score van 92% kan RSD zich verheugen op een groot aantal terugkerende klanten! RSD heeft daarom in de afgelopen zes jaar al meer dan 2,2 miljoen gasten mogen begroeten.

De zorgvuldig geselecteerde productportefeuille omvat onder meer interessante studiereizen naar Rhodos, Griekenland, Kroatië, Israël, Zuid-Afrika, Cyprus en India, alsmede diverse exclusieve cruises en expedities.

RSD biedt ook een ontspannen kuurverblijf in Tsjechië en een luxe vakantie net buiten Straatsburg en Baden-Baden, in een van de meest bijzondere hotels van Duitsland.

Door onze nauwe samenwerking met lokale instanties is een perfecte organisatie gegarandeerd. Lokale, goed opgeleide en vakbekwame gidsen laten onze gasten genieten van de geschiedenis en tradities van het betreffende land.

Veeleisende vakantiegangers die op zoek zijn naar studiereizen en culturele reizen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn bij RSD aan het juiste adres!

RSD-Belgium SA: topservice direct bij de klant.

RSD Belgium SA
Boulevard de France 9
1420 Braine-l`Alleud
België

Telefoon 0 280 897 67

Algemeen directeur
Kourosh Adab


RSD in heel Europa

Door een uitstekende prijs-prestatieverhouding en een zeer positieve feedback van de samenwerkingspartners en de gasten kan RSD zijn reizen inmiddels in 10 verdere Europese landen aanbieden: