Aanbiedingen reizen Europa Azië Amerika Afrika

Over ons

RSD - Uw sterke partner
De RSD-bedrijvengroep is een van de grootste touroperators van studiereizen in Europa
Wij hebben meer dan 650 medewerkers en gediplomeerde reisleiders in onze groep
Actief in 11 Europese landen
Ongeveer 30 voordeelsreizen naar de populairste bestemmingen ter wereld
Goed genetwerkt met locaties in Kopenhagen, München, Londen, Dublin, Brussel, Straatsburg, Stockholm en Oslo
Tot nu toe: 2 miljoen gasten
Meer dan 2.000 samenwerkingspartners in heel Europa

RSD-Belgium SA – dicht bij de klant

RSD-Belgium SA werd opgericht in 2009.

Het in heel Europa actieve toeristische bedrijf behoort tot een ondernemingsgroep uit de middenstand en telt ca. 650 werknemers.

RSD-Belgium SA is gespecialiseerd in studie- en luxereizen en staat bekend als de meest geliefde aanbieder van cultuurhistorische reizen!

De reizen worden voornamelijk direct aan de man gebracht, maar ook in samenwerking met bekende kranten en tijdschriften, postorderbedrijven en door mond-aan-mondreclame van uiterst tevreden klanten. Met een klantentevredenheidsscore van in totaal 82% kan RSD-Belgium SA immers bogen op een enorm aantal vaste klanten! Vooral daardoor mocht RSD-Belgium SA in de laatste zes jaar al meer dan 2.000.000 gasten verwelkomen.

Het zorgvuldig geselecteerde productportfolio is erg uitgebreid en bevat interessante cultuurhistorische reizen naar Marokko, India, Cyprus, Malta en exclusieve luxereizen naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Door de nauwe samenwerking met lokale agentschappen is alles perfect georganiseerd. Uitstekend opgeleide reisleiders uit het land van bestemming delen hun kennis en dompelen hun gasten onder in de geschiedenis en de tradities van hun land.

Meerwaarde zoekende vakantiegangers die op zoek zijn naar luxe-, cultuurhistorische en ervaringsreizen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zijn daarom bij RSD-Belgium SA aan het juiste adres!

RSD-Belgium SA: topservice direct bij de klant.

RSD Belgium SA
Boulevard de France 9
1420 Braine-l`Alleud
België

Telefoon 0 280 897 67
Fax 0 280 897 79

Algemeen directeur
Kourosh Adab


RSD in heel Europa

Door een uitstekende prijs-prestatieverhouding en een zeer positieve feedback van de samenwerkingspartners en de gasten kan RSD zijn reizen inmiddels in 10 verdere Europese landen aanbieden: