Over ons

RSD-Belgium SPRL – dicht bij de klant

RSD-Belgium SPRL werd opgericht in 2009.

Het in heel Europa actieve toeristische bedrijf behoort tot een ondernemingsgroep uit de middenstand en telt ca. 700 werknemers.

RSD-Belgium SPRL is gespecialiseerd in studie- en luxereizen en staat bekend als de meest geliefde aanbieder van cultuurhistorische reizen!

De reizen worden voornamelijk direct aan de man gebracht, maar ook in samenwerking met bekende kranten en tijdschriften, postorderbedrijven en door mond-aan-mondreclame van uiterst tevreden klanten. Met een klantentevredenheidsscore van in totaal 92% kan RSD-Belgium SPRL immers bogen op een enorm aantal vaste klanten! Vooral daardoor mocht RSD-Belgium SPRL in de laatste zes jaar al meer dan 1.500.000 gasten verwelkomen.

Het zorgvuldig geselecteerde productportfolio is erg uitgebreid en bevat interessante cultuurhistorische reizen naar Marokko, India, Cyprus, Malta en exclusieve luxereizen naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Door de nauwe samenwerking met lokale agentschappen is alles perfect georganiseerd. Uitstekend opgeleide reisleiders uit het land van bestemming delen hun kennis en dompelen hun gasten onder in de geschiedenis en de tradities van hun land.

Meerwaarde zoekende vakantiegangers die op zoek zijn naar luxe-, cultuurhistorische en ervaringsreizen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zijn daarom bij RSD-Belgium SPRL aan het juiste adres!

RSD-Belgium SPRL: topservice direct bij de klant.

RSD Belgium SPRL
Boulevard de France 9
1420 Braine-l`Alleud
België

Telefoon 0 280 897 67
Fax 0 280 897 79

Algemeen directeur
Horst Zsifkovits


RSD in heel Europa

Door een uitstekende prijs-prestatieverhouding en een zeer positieve feedback van de samenwerkingspartners en de gasten kan RSD zijn reizen inmiddels in 11 verdere Europese landen aanbieden:

Vergroting: