Aanbiedingen reizen Europa Azië Amerika Afrika

09.08.2023

Waarom RSD-groepsreizen garant staan voor prachtige vakanties

Alleen reizen betekent: alles zelf organiseren – vluchten, accommodatie, lokale excursies. En hulp in noodgevallen. Dat kan moeilijk zijn – en duur.

Maar iedereen die met RSD op vakantie gaat, weet dat: RSD garandeert een veilige reis, professioneel georganiseerd, met allround ondersteuning van de eerste tot de laatste dag. De touroperator zorgt  voor betrouwbare luchtvaartmaatschappijen en moderne bussen en zorgt voor de best mogelijke accommodatie in comfort- en sterrenhotels. En dit alles met een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Want als een van de grootste aanbieders van studiereizen in Europa krijgt RSD  de beste prijzen voorhaar gasten.

En bovenal: Gasten worden begeleid door goed opgeleide, Nederlandssprekende reisleiders. Deze experts kennen het land en de mensen, spreken de taal van de lokale bevolking, hebben goede ideeën en motiveren de groep. Ze brengen belangrijke kennis over: gefundeerd, empathisch, altijd boeiend.

Reisleiders bij RSD zijn ook probleemoplossers in alle situaties. Of het nu gaat om een vergeten bril, een verloren paspoort of een verstuikte enkel: Ze zijn ter plaatse en weten hoe ze moeten helpen.

Het is ook gewoon leuker om samen met gelijkgestemden te genieten van spectaculaire landschappen, exotische bazaars en adembenemende cultuur.

De gasten beleven hun vakantie met al hun zintuigen, RSD en hun reisleiders zorgen voor al het andere, meestal onopgemerkt op de achtergrond. RSD wil haar gasten een veilige haven bieden om de wereld te verkennen. En uiteindelijk – RSD spreekt uit ervaring – zal het afscheid van het land en van nieuwe vakantievrienden een beetje moeilijk zijn. Maar waarom zou het eigenlijk de laatste vakantiereis samen zijn geweest?

Dus op naar de volgende gelegenheid! Het team van RSD staat graag weer aan uw zijde.


terug naar overzicht