Aanbiedingen reizen Europa Azië Amerika Afrika

29.03.2017

Een mijlpaal – RSD-Belgium begroet 1,5-miljoenste gast!

Een droomreis naar Dubai voor de winnares

Angelika Nardella zal haar reis naar Cyprus zo gauw niet vergeten. Zij kon tijdens deze week niet alleen genieten van dit fascinerende eiland in de Middellandse Zee met zijn culturele en landschappelijke hoogtepunten: Nicosia – de hoofdstad tussen twee werelden – met zijn stille steegjes, het klassieke Salamis met het impressionante klooster Barnabas en vooral de havenstad Kyrenia met zijn klassieke vestingcomplex.

Mevrouw Nardella viel aan het einde van haar reis een heel bijzondere eer ten deel. Zij werd gehuldigd als 1,5-miljoenste gast in de 8-jarige bedrijfsgeschiedenis van RSD. En ze kon zich verheugen over een heel bijzondere reisverrassing. Haar jubileumprijs was een luxe reis voor twee personen naar de Verenigde Arabische Emiraten – inbegrepen vluchten, complete eersteklas maaltijden en adembenemende uitstappen in deze unieke woestijnbestemming.

Voor mevrouw Nardella was het al de vierde reis met RSD: Spanje, de Egeïsche Zee, Marokko en ten slotte Cyprus. “Elke reis was op zich een absoluut hoogtepunt. De organisatie, het reisprogramma, de aardige reisbegeleider en natuurlijk de prijs-prestatieverhouding zijn niet te evenaren. Ik verheug me al op de volgende reis. Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten wilde ik altijd al een keer zien!”


terug naar overzicht