Aanbiedingen reizen Europa Azië Amerika Afrika

27.12.2014

RSD Reise Service Deutschland viert miljoenste reiziger

Droomreis naar de Oriënt voor de winnaars

Dr. Ursula Schuster en dhr. Bernhard Wunder zijn razend enthousiast: «RSD levert puik werk.»

Voor vaste RSD-reizigers dr. Ursula Schuster en Bernhard Wunder was het een fantastische afsluiting van de één week durende combinatiereis door twee landen ‘Cyprus en Turkije’. Zij waren begin december 2014 net teruggekeerd uit het Turkse noordelijke deel van het eiland Cyprus, waar ze wandelden in het spoor van de apostelen, antieke plaatsen bezichtigden en een fantastisch inzicht kregen in de historische bouwkunst van de Romeinse tijd.

Terug in Antalya viel hun een heel bijzondere eer ten deel: mevr. Schuster werd geëerd als miljoenste reiziger van RSD. Samen met haar levenspartner kon zij zich verheugen over een heel bijzondere verrassing. Haar jubileumprijs: een luxe reis voor twee personen ter waarde van ruim € 3000,- naar de Verenigde Arabische Emiraten – met Dubai, Sharjah en tophotel op het wereldberoemde palmeiland. Inclusief vluchten, eersteklas volpension en adembenemende excursies.

Voor mevr. Schuster en dhr. Wunder was het al de derde reis met RSD, en ze zijn telkens weer razend enthousiast over de perfecte organisatie, de uitgebreide kennis van de reisleiders en de mooie hotels. Niet in de laatste plaats vormen de sensationele prijs-kwaliteitverhouding van RSD Reisen en de mogelijkheid om in korte tijd zoveel ‘land en volk’ te ervaren telkens weer de aanleiding om te boeken.

De algemeen directeur van RSD, dr. Andreas Zangemeister, weet het zeker: «Ook de luxe reis naar Dubai met RSD wordt voor mevr. Schuster en dhr. Wunder een fantastische vakantiebelevenis. Want of het nu om studie- of avontuurlijke reizen gaat, wij garanderen voor al onze vakantie-highlights een betrouwbare organisatie en altijd optimale service. De tevredenheid van onze reizigers staat bij ons centraal. Wij zien het als bevestiging van deze filosofie dat wij in de slechts vijf jaar sinds de oprichting van ons bedrijf de miljoenste reiziger mogen verwelkomen. HARTELIJK DANK aan onze reizigers voor hun trouw en enthousiasme!»

Zo konden onze miljoenste reizigers na uitreiking van de prijs nog genieten van de rest van de avond en de overige dagen op hun studiereis. Met Pamukkale, Aphrodisias en Antalya stonden nog meer highlights op het programma, voordat het paar weer huiswaarts keerde naar het Saksische Markranstädt.


terug naar overzicht