Aanbiedingen reizen Europa Azië Amerika Afrika

11.12.2013

Grote eer: RSD-vakantieganger 11 miljoenste gast in vakantieregio Antalya

De Duitse vakantiecharter uit Stuttgart landde om 14.30 uur in Antalya. Aan boord ook onze RSD-gasten Julia en Viktor August – in opperbeste vakantiestemming. Want op deze dag, eind november, begon hun enerverende educatieve rondreis in Turkije: een week in de voetsporen van de apostelen door Cappadocië.

Waar het echtpaar echter niet op rekende bij de landing: een van beiden was ook de 11 miljoenste bezoeker die Antalya op haar conto schrijven kon. Zodoende kwam het paar bij aankomst hun hoogstpersoonlijke ontvangstcomité tegen: de gouverneur van Antalya, als vertegenwoordiger van de stad en afgevaardigden van de luchthaven en de Turkse chartermaatschappij Freebird Airlines. En last but not least, vanzelfsprekend ook Recep Yavuz, onze betrouwbare RSD-vertegenwoordiger in Antalya, met twee grote boeketten bloemen.

Het echtpaar August was met stomheid geslagen en echt getroffen door de vriendelijke welkomstwoorden, de kleurige confettiregen en de cadeaus. «Wat een geweldige ontvangst!», vatte Julia haar indrukken samen. De jubilarissen kregen van Antalya Airport een verblijf van een week in een hotel cadeau en van Freebird de bijbehorende vluchten naar en van Antalya. RSD schonk de jubileumgasten nog een heerlijk diner en op de hotelkamer stond het stel daarnaast nog een mooie fles wijn te wachten.

Wij van RSD vinden het natuurlijk geweldig dat de jubilarissen RSD-klanten waren. Zo’n enorm toeval is dat niet, want in het gunstige winterseizoen mogen wij het allergrootste deel van de Antalyabezoekers tot onze gasten rekenen.


terug naar overzicht