Aanbiedingen reizen Europa Azië Amerika Afrika

02.02.2013

3-jarig jubileum voor een van Europa’s grootste educatieve-reis-organisatoren

Onze vakantiegangers zijn ervan overtuigd: Jubileum van een successtory.

RSD heeft goede redenen om feest te vieren: Sinds ruim 3 jaar presenteert het geëngageerde team van reisspecialisten bijzondere reizen voor vakantiegangers die weten wat ze willen – en dat voor de beste prijzen. Hoe geliefd de zorgzaam geselecteerde educatieve reizen ondertussen zijn, laat een korte blik op de statistiek zien. Pas onlangs konden de 500.000e RSD-vakantiegangers verwelkomd worden gedurende een rondreis Turkije. Ze kregen als bedankje een luxueuze reis voor twee personen naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Behalve in Nederland kunnen reislustigen in zeven Europese landen (Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Luxemburg, Duitsland, Noorwegen), eveneens profiteren van het spannende RSD-vakantieaanbod. In het voorjaar worden daar nog Zweden, Denemarken en Polen aan toegevoegd. Dat bewijst dat het professionele concept van RSD-Reisen, met zijn soepele organisatie en veelomvattende verzorging, ook internationaal maatstaven heeft gezet. Geen wonder dat zelfs de Duitse TV-wereldreporter en doorgewinterde reiziger Dieter Kronzucker lovende woorden heeft voor het RSD-team: «Daar zijn kenners aan het werk, die het serieus menen met hun inzet voor de gasten. Iedere reis is werkelijk iets bijzonders, niemand komt teleurgesteld terug.»

Aanleiding voor Dieter Kronzucker om graag zijn opwachting te maken als RSD zich inzet voor de restauratie van een theater uit de oudheid in het Turkse Myra. Afgelopen zomer overhandigden eigenaar van RSD Christian Funk en directeur Horst Zsifkovits daarvoor feestelijk een cheque van 50.000 euro. Dieter Kronzucker sprak daar de verzamelde reisleiders van de educatieve reizen van RSD toe. Deze hulpvaardige Turkijekenners worden steeds weer voor hun inzet geprezen door de vakantiegangers.


terug naar overzicht